Onbekend maakt onbemind? Deze vlieger gaat voor ons zeker niet op! Wij zitten namelijk op het uiterste puntje van onze stoel als we het sap van onbekende druiven proeven. Daarom introduceren wij met trots; de l'Herbe Folle Rouge - een biologische blend van braucol, duras en merlot uit de Zuid-Franse Côte du Tarn. Hij is geweldig zacht, kruidig en sappig. De ideale wijn om het voorjaar mee te vieren. Daarom kozen wij voor een voorjaarsgerecht met lam en tuinerwten. Is het lekker weer buiten? Zet de wijn dan even een kwartiertje koud, dan komt hij echt geweldig tot z'n recht! Eet- en drinksmakelijk!
Onbekend maakt onbemind? Deze vlieger gaat voor ons zeker niet op! Wij zitten namelijk op het uiterste puntje van onze stoel als we het sap van onbekende druiven proeven. Daarom introduceren wij met trots; de l'Herbe Folle Rouge - een biologische blend van braucol, duras en merlot uit de Zuid-Franse Côte du Tarn. Hij is geweldig zacht, kruidig en sappig. De ideale wijn om het voorjaar mee te vieren. Daarom kozen wij voor een voorjaarsgerecht met lam en tuinerwten. Is het lekker weer buiten? Zet de wijn dan even een kwartiertje koud, dan komt hij echt geweldig tot z'n recht! Eet- en drinksmakelijk!
Ingrediënten:
- 300 gram lamslende (of het spiergedeelte van de bout, vraag je slager)
- 300 gram kleine kruimige aardappelen
- 300 gram tuinerwten
- 1 bakje (200 gram) verse groene pesto
- 1 bosje munt
- 1 scheutje rode wijnazijn
- peper en zout
- roomboter om in te bakken
Instructies:
Ingrediënten:
- 300 gram lamslende (of het spiergedeelte van de bout, vraag je slager)
- 300 gram kleine kruimige aardappelen
- 300 gram tuinerwten
- 1 bakje (200 gram) verse groene pesto
- 1 bosje munt
- 1 scheutje rode wijnazijn
- peper en zout
- roomboter om in te bakken