Wijnspijs | Leonore's pittige tofu met Bussoletti rosé

Wijnspijs | Leonore's pittige tofu met Bussoletti rosé

Deze spannende rosé verdient een spannend gerecht. Leonore, winkelmanager in onze winkel in De Pijp, maakte er pittige tofu met basmatirijst bij. Het pittige van de saus en het romige van de tofu komen terug in de Leonardo Bussoletti Ciliegiolo rosé. Deze smaak raakvlakken zorgen ervoor dat het elkaar goed aanvult. De frisheid van de rosé zorgt ervoor dat je de hele tijd weer zin hebt in de volgende hap!

Deze spannende rosé verdient een spannend gerecht. Leonore, winkelmanager in onze winkel in De Pijp, maakte er pittige tofu met basmatirijst bij. Het pittige van de saus en het romige van de tofu komen terug in de Leonardo Bussoletti Ciliegiolo rosé. Deze smaak raakvlakken zorgen ervoor dat het elkaar goed aanvult. De frisheid van de rosé zorgt ervoor dat je de hele tijd weer zin hebt in de volgende hap!

Related products

Related products


Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!