Deze spannende rosé verdient een spannend gerecht. Leonore, winkelmanager in onze winkel in De Pijp, maakte er pittige tofu met basmatirijst bij. Het pittige van de saus en het romige van de tofu komen terug in de Leonardo Bussoletti Ciliegiolo rosé. Deze smaak raakvlakken zorgen ervoor dat het elkaar goed aanvult. De frisheid van de rosé zorgt ervoor dat je de hele tijd weer zin hebt in de volgende hap!
Deze spannende rosé verdient een spannend gerecht. Leonore, winkelmanager in onze winkel in De Pijp, maakte er pittige tofu met basmatirijst bij. Het pittige van de saus en het romige van de tofu komen terug in de Leonardo Bussoletti Ciliegiolo rosé. Deze smaak raakvlakken zorgen ervoor dat het elkaar goed aanvult. De frisheid van de rosé zorgt ervoor dat je de hele tijd weer zin hebt in de volgende hap!
Ingrediënten
- basmatirijst
- plantaardige olie
- tofu
- rode ui
- knoflook
- zwarte bonen knoflook saus
- Chiu Chow chili olie
- paksoi
- bosui
- koriander / peterselie
- limoen
Instructies:
Ingrediënten
- basmatirijst
- plantaardige olie
- tofu
- rode ui
- knoflook
- zwarte bonen knoflook saus
- Chiu Chow chili olie
- paksoi
- bosui
- koriander / peterselie
- limoen