Wijnspijs | Pasta walnotenpesto met gamba's en grechetto

Wijnspijs | Pasta walnotenpesto met gamba's en grechetto

De grechetto van wijnmaker Leonardo stond een aantal jaar geleden bij ons op het schap, maar verdween om redenen die wij ook niet meer precies weten. Toen hij laatst weer bij ons op de proeftafel stond werden wij omver geblazen door het fruit, kruidigheid en aroma's van amandel, versgemalen peper en hazelnoot! Deze wijn moesten we - hoe dan ook - weer in ons assortiment opnemen! En zo geschiedde. Zelf ervaren? Kom dan zo'n fles bij ons halen en maak er een supersimpele pasta met zelfgemaakte walnotenpesto bij!
De grechetto van wijnmaker Leonardo stond een aantal jaar geleden bij ons op het schap, maar verdween om redenen die wij ook niet meer precies weten. Toen hij laatst weer bij ons op de proeftafel stond werden wij omver geblazen door het fruit, kruidigheid en aroma's van amandel, versgemalen peper en hazelnoot! Deze wijn moesten we - hoe dan ook - weer in ons assortiment opnemen! En zo geschiedde. Zelf ervaren? Kom dan zo'n fles bij ons halen en maak er een supersimpele pasta met zelfgemaakte walnotenpesto bij!

Related products

Related products


Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!