Italië, het land van de glooiende heuvels, de dorpjes waar de was boven de smalle straatjes wappert, maar bovendien het land van het lekkerste eten. Pure gerechten met verse ingrediënten om precies te zijn. Je hoeft gelukkig nooit veel boodschappen de doen, ook niet voor deze groene aspergerisotto. Wat je wel in huis moet halen is de Lugana van wijnmaker Francesco. Deze is enerzijds enorm fris voor het contrast, anderzijds licht houtgerijpt voor bij het vettige van de risotto. Buon appetito a tutti!
Italië, het land van de glooiende heuvels, de dorpjes waar de was boven de smalle straatjes wappert, maar bovendien het land van het lekkerste eten. Pure gerechten met verse ingrediënten om precies te zijn. Je hoeft gelukkig nooit veel boodschappen de doen, ook niet voor deze groene aspergerisotto. Wat je wel in huis moet halen is de Lugana van wijnmaker Francesco. Deze is enerzijds enorm fris voor het contrast, anderzijds licht houtgerijpt voor bij het vettige van de risotto. Buon appetito a tutti!