Wijnspijs | Vega(n) Sri Lankaanse auberginecurry en een Catalaanse blend

Wijnspijs | Vega(n) Sri Lankaanse auberginecurry en een Catalaanse blend

Ben jij ooit op Sri Lanka geweest? Op elke hoek van elke straat kan je voor een prikkie een lokale curry bestellen. En dat vaak helemaal vega(n) én met een gemeende glimlach! Helaas is er geen fatsoenlijk glas wijn te bestellen daar tussen de kokosnoten en tuktuks. Daarom deze Catalaanse blend van grenache en viognier, die z’n mannetje staat bij verschillende kruiden en pittige pepers. Proef je mee?

Ben jij ooit op Sri Lanka geweest? Op elke hoek van elke straat kan je voor een prikkie een lokale curry bestellen. En dat vaak helemaal vega(n) én met een gemeende glimlach! Helaas is er geen fatsoenlijk glas wijn te bestellen daar tussen de kokosnoten en tuktuks. Daarom deze Catalaanse blend van grenache en viognier, die z’n mannetje staat bij verschillende kruiden en pittige pepers. Proef je mee?

Related products

Related products


Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!