Afgelopen zondag heb ik 3 zuurdesempizza’s gebakken, passend bij 3 van onze wijnen. Mocht je weinig tijd hebben of het te veel werk vinden, kun je altijd kiezen voor kant-en-klare pizzabodems. Zelfgemaakt blijft echter het allerlekkerst en zodra het deeg eenmaal klaar is, is het niet veel werk meer. Zo blijft er genoeg tijd over om er een gezellige avond van te maken met vrienden, familie of je geliefde. Scroll dus snel verder voor het deegrecept en inspiratie voor toppings!
Afgelopen zondag heb ik 3 zuurdesempizza’s gebakken, passend bij 3 van onze wijnen. Mocht je weinig tijd hebben of het te veel werk vinden, kun je altijd kiezen voor kant-en-klare pizzabodems. Zelfgemaakt blijft echter het allerlekkerst en zodra het deeg eenmaal klaar is, is het niet veel werk meer. Zo blijft er genoeg tijd over om er een gezellige avond van te maken met vrienden, familie of je geliefde. Scroll dus snel verder voor het deegrecept en inspiratie voor toppings!
Ontdek in deze blog de spijs tips bij deze wijnen
Ontdek in deze blog:
Recept zuurdesemdeeg
- 320 gram patentbloem
- 215 gram water
- 11 gram zout
- 75 gram zuurdesem starter
- Griesmeel om te bestuiven
De toppings
Recept zuurdesemdeeg
- 320 gram patentbloem
- 215 gram water
- 11 gram zout
- 75 gram zuurdesem starter
- Griesmeel om te bestuiven
De toppings
Laurence
Als wijninkoper en voormalig sommelier vind ik het leuk om mensen te voorzien van verrassende maar vooral ook goede wijnspijs adviezen.
Laurence
Als wijninkoper en voormalig sommelier vind ik het leuk om mensen te voorzien van verrassende, maar vooral ook goede wijnspijs adviezen.