Wijnspijs | Voorjaarslam met l’Herbe Folle Rouge

Wijnspijs | Voorjaarslam met l’Herbe Folle Rouge

Onbekend maakt onbemind? Deze vlieger gaat voor ons zeker niet op! Wij zitten namelijk op het uiterste puntje van onze stoel als we het sap van onbekende druiven proeven. Daarom introduceren wij met trots; de l'Herbe Folle Rouge - een biologische blend van braucol, duras en merlot uit de Zuid-Franse Côte du Tarn. Hij is geweldig zacht, kruidig en sappig. De ideale wijn om het voorjaar mee te vieren. Daarom kozen wij voor een voorjaarsgerecht met lam en tuinerwten. Is het lekker weer buiten? Zet de wijn dan even een kwartiertje koud, dan komt hij echt geweldig tot z'n recht! Eet- en drinksmakelijk!

Onbekend maakt onbemind? Deze vlieger gaat voor ons zeker niet op! Wij zitten namelijk op het uiterste puntje van onze stoel als we het sap van onbekende druiven proeven. Daarom introduceren wij met trots; de l'Herbe Folle Rouge - een biologische blend van braucol, duras en merlot uit de Zuid-Franse Côte du Tarn. Hij is geweldig zacht, kruidig en sappig. De ideale wijn om het voorjaar mee te vieren. Daarom kozen wij voor een voorjaarsgerecht met lam en tuinerwten. Is het lekker weer buiten? Zet de wijn dan even een kwartiertje koud, dan komt hij echt geweldig tot z'n recht! Eet- en drinksmakelijk!


Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!