Oranje wijnen of amber wijnen zijn echte wijnspijs helden. Doordat ze vaak relatief lichtvoetig zijn, maar ook body en soms zelfs tannines hebben, gaan ze verrassend goed bij veel gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens een oranje wijn bij gebakken vis, kip of zelfs côte de boeuf met een zure bernaise saus. Wij kunnen je vertellen: er gaat een wereld voor je open. Wijninkoper Laurence was van plan een van deze gerechten te maken, tot hij op de markt verse langoustines tegenkwam. Door de veelzijdigheid van deze wijn bleek ook dat een schot in de roos. De Jakot van wijnhuis Nando heeft behalve die body nog veel meer te bieden. Hij is namelijk verrassend elegant en floraal. Een combinatie die je bij witte of rode wijnen niet zo snel zult vinden!
Oranje wijnen of amber wijnen zijn echte wijnspijs helden. Doordat ze vaak relatief lichtvoetig zijn, maar ook body en soms zelfs tannines hebben, gaan ze verrassend goed bij veel gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens een oranje wijn bij gebakken vis, kip of zelfs côte de boeuf met een zure bernaise saus. Wij kunnen je vertellen: er gaat een wereld voor je open. Wijninkoper Laurence was van plan een van deze gerechten te maken, tot hij op de markt verse langoustines tegenkwam. Door de veelzijdigheid van deze wijn bleek ook dat een schot in de roos. De Jakot van wijnhuis Nando heeft behalve die body nog veel meer te bieden. Hij is namelijk verrassend elegant en floraal. Een combinatie die je bij witte of rode wijnen niet zo snel zult vinden!