Snipper de ui fijn en hak de tomaat in kleine blokjes. Voeg het sap van de citroen toe en meng de tomaat, ui en citroen in een klein bak.
Hak de knoflook en de munt fijn en voeg de yoghurt toe in een ander bakje.
Wanneer de groente bijna gaar zijn, kan je ook de pitabroodjes nog even 5 minuten in de oven laten garen. Serveer de groente in de broodjes en de saus en de tomatensalsa apart. Schenk je wijnglazen vol met steengoede riesling en het genieten kan beginnen. Eetsmakelijk!
Snipper de ui fijn en hak de tomaat in kleine blokjes. Voeg het sap van de citroen toe en meng de tomaat, ui en citroen in een klein bak.
Hak de knoflook en de munt fijn en voeg de yoghurt toe in een ander bakje.
Wanneer de groente bijna gaar zijn, kan je ook de pitabroodjes nog even 5 minuten in de oven laten garen. Serveer de groente in de broodjes en de saus en de tomatensalsa apart. Schenk je wijnglazen vol met steengoede riesling en het genieten kan beginnen. Eetsmakelijk!
Deze website maakt gebruik van cookies. Hiermee kunnen we content en advertenties personaliseren, want we laten je natuurlijk graag alleen nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op accepteren om akkoord te gaan. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.