De Pecorino van wijnmaker Gianni Pasquale is 'spot on'! Hij is lekker fruitig, en dat betekent dat hij wijnspijs technisch best wat aankan. Naast alle frisse mineraliteit en ziltigheid, proef je ook peren-, abrikozen en perzikfruit. Daarom gingen wij deze week voor een Aziatisch geïnspireerd gerecht met witte misopasta, gember en een rode peper. Dat pittige kan de Pecorino prima aan door zijn mondvullende fruit en ziltige umamitouch. Eet- en drink smakelijk!
De Pecorino van wijnmaker Gianni Pasquale is 'spot on'! Hij is lekker fruitig, en dat betekent dat hij wijnspijs technisch best wat aankan. Naast alle frisse mineraliteit en ziltigheid, proef je ook peren-, abrikozen en perzikfruit. Daarom gingen wij deze week voor een Aziatisch geïnspireerd gerecht met witte misopasta, gember en een rode peper. Dat pittige kan de Pecorino prima aan door zijn mondvullende fruit en ziltige umamitouch. Eet- en drink smakelijk!