Deze Dansault Gamay is een heerlijke natuurwijn
Deze Dansault Gamay is een heerlijke natuurwijn

Wijnspijs | Gegrilde misokip met natuurwijn

Wijnspijs | Gegrilde misokip met natuurwijn

De druif gamay is onze ideale partner in crime bij zowel vis als vlees als paddenstoelen. Een soort multi-inzetbare kameleonwijn, die vanwege zijn zijdezachte tannines ook best koel gedronken kan worden. Drink deze natuurwijn van gamay eens bij in miso gegaarde kip, want je smaakpapillen slaan op hol en jij wilt nooit meer iets anders drinken bij kip van de slager!
De druif gamay is onze ideale partner in crime bij zowel vis als vlees als paddenstoelen. Een soort multi-inzetbare kameleonwijn, die vanwege zijn zijdezachte tannines ook best koel gedronken kan worden. Drink deze natuurwijn van gamay eens bij in miso gegaarde kip, want je smaakpapillen slaan op hol en jij wilt nooit meer iets anders drinken bij kip van de slager!

Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!